Anotace: ...
foto: ELG 21
myslel jsem
že moje pomsta sladká bude
však trpko je mi na duši
pocit vykonané pomsty
spokojenosti nesluší
Radost mám, z tvé duše i z tohohle dílka:-)*
22.05.2024 12:30:29 | cappuccinogirl
capučínko milá, mám radost, že Ty máš radost...
tak teď jsme si kvit
skočíme si na kafíčko a na biskvit?
22.05.2024 12:40:21 | mapato
biskvit tobě,
kafe beru já...
Říkám jó, kterýkoli době,
bo s tebou to bude chvilka příjemná:-)*
22.05.2024 14:41:20 | cappuccinogirl