foto: ebayde
ze střepin dávných vzpomínek
pokouším se slepit přítomnost
těch krásnejch barevnejch střepů by bylo dost
ale poskládat je do mozaiky
aby fakt ladily
je nad moje síly
a účinek stejný
jako bych je cpal do svěrací kazajky
nechme si tedy ty naše krásné vzpomínky
v srdci a hlavě uzamčené
aby až přijde čas
vzplály jak ohnivé plamínky
nechme si je pro ty vzácné chvíle
kdy jsme sami se sebou
jsme přece jejich ozvěnou