Simultánka

Simultánka

Šachový program v mě hlavě
Zešílel a nabral zrychlení
Nestačím přesouvat figurky
Černí a bílí koně a Gavora
Bezhlaví jezdci a rozbořené věže
Ochráním obě královny
Simultánně tlumočím pěšcům
Hrozně to bolí
Tak občas něco heknu
Snad se to dřív nesesype
Snad se nepotopím ve víru
Snad to dosimulujeme
Autor Janas, 24.10.2024
Přečteno 34x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, enigman, jort1, Anezka.M, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

vím že to s tím nesouvisí, ale připomnělo mi to švejka...

29.10.2024 13:05:31 | enigman

líbí

to chce rošádu...

25.10.2024 09:20:20 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí