Probleskl mnou úžasný nápad
Snad z oblasti filozofie
Otázka života a smrti
Vtom se slyším hlasitě chrápat
Famózní myšlenka se lekla
A potichoučku vzala roha
Nyní mě opět realita
Hynoucí domácnosti drtí
Budu muset
Nechat principy existence
Na vědoucího svého Boha
A jít vydrhnout koupelnu
Já miluju tvý závěrečný smeče...
Vim, že umíš ty břink - ironický... ale teda koukám, že i praktický máš v malíčku...
no, mám se co učit:-)))*
18.11.2024 02:17:03 | cappuccinogirl
Jakýpak s tím štráfy - fraky,
snad proto ten svět tam kam spěje,
tvůj Bůh zjevně chrápe taky
a koupelnu tvou neumeje:-)
17.11.2024 14:24:09 | Ž.l.u.ť.á.k.
Njn....nezbývá,než být nohama na zemi a máknout.....Ji./úsměv/...ta ironická linka je fajn...
17.11.2024 13:44:32 | jitoush
idea skvostná botou zbita
zas zvítězila realita
a duch jak kachna křídly máváá
koupelna volá Sláva, sláva ;)
17.11.2024 12:54:55 | zase já