Anotace: vědomím zářící...
Noc otevřela náruč
hýčkaná hvězdnatým nebem.
Kadidlová lampa plnila vědomí.
Vůně posvátných pryskyřic
pronikavě štkaly.
Ústa šeptala požehnání
sílu a odvahu navzdory temnotě.
Strach ztratil svou moc!
A děti lesa
tančily posvátné tance tantry
zdobené peříčky rajek.
...............
Tiší srdcem, očima mluví
Pokorně sloužící zákonu lásky
obmytí jí samou...
Pak v okamžiku svítání
pod mraky se mihli dlouhonozí
v posvátných kruzích.
To svými křídly
lidem odkrajují z nebes
kusy štěstí.