Anotace: Zadaru...
také jsem tam před pár lety byla...s rodinou...krásná báseň...ÚSMĚV.Z.
03.06.2017 11:25:39 | zdenka
Děkuji moc Zdeni ...a co teprve tanec nočním náměstím ...nádhera :)
04.06.2017 20:15:03 | Malá mořská víla
Každé ráno s ním vstávám, ale nemám moře ... :/ Chrysogon chránil jazyk? ... nemám to nastudované, tohle jméno čtu poprvé (zaostávám za tvou myšlenkou:)
Moc pěkná nálada i takhle v poledne, delfínku :)*
02.06.2017 11:40:04 | Ragnell
Marti taky to nemám nastudované... té atmosféře to na ničem neubralo... tak jsem se chtěla podělit ...Děkuji za komentář, moc mě potěšil :)
04.06.2017 20:17:33 | Malá mořská víla
... podělila ses:) Díky za závan moře v mém pokoji :) :*
04.06.2017 23:28:18 | Ragnell