Stopu v písku
Malátný
opakovaně srážený
siločárami kulové plazmy
Když něco konáš podvědomě
pak jde o zvyk?
Bloumat ulicema prázdný
Zcizili žárovky ve všech patrech
Na kolik jistý je tvůj krok
jdeš-li potmě?
S chvějícím se aerosolem na rtech
S očekáváním v týle
dvojicí lopatek
v zádech
s jejích semknutostí
Mělký nádech
uvězněný
ve střední části přesýpacích hodin
Palčivý pocit
Byl jsi zde na Zemi
(kde jsme jenom hosty)
Má smysl
svou stopu zanech
Přečteno 616x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Jort, zelená víla, Iva Husárková, Philogyny1, Amonasr, bogen
Komentáře (13)
Komentujících (6)