Paměť skrývá okamžiky
co oko tvoje nezachytí
je to jen mžik a je pryč
otvírá vzpomínkám klíč
Dotyky času ožívají
emoce pocity rozehrají
co chtělo ven vylétne
vymete kouty zašedlé
To naše paměť emoční
ukládá vše co neumí
zpracovat v tuto chvíli
snad,
přijde až má se stát
Pak dozraješ jak obilí
semeno v mysli oživí
emoce ťukne na strunu
spustí se kolo osudu
v paměti často hledám vůně okamžiků
když mám štěstí, jsou tu v mžiku
hezky napsané, vlnka...a hezký zbytek dne );-)...m
27.05.2020 16:59:04 | mapato