Anotace: .."ach můj deníku, asi jsem dočista zešílel"...
stromy prorůstají mi
do snů
ve slabinách
mě svědí
les
na pařeze v hlavě
tančí víla
na tvářích
místo vousů
houstne mech...
*
óóóuuuuuuuuu zvláštní to představa:-)
16.03.2016 23:36:44 | tvořilka
.....ne ,nezešílel si.....nebylo by špatné se někdy na konci cesty
jakoby vcucnout do kmene rozložitého stromu,stát se jeho součástí,
zmizet v jeho "útrobách".......Ji./úsměv/
31.08.2015 20:59:44 | jitoush