Anotace: pozor na vysoký tlak...
vítr otáčí korouhvičky
slídivých hlav
dej pozor děvče
vypadlo Ti
spanilé jablko
z klína
sehnutá záda sadařů
na tuto chvíli netrpělivě
čekala -
krev se už hrne
do vrásčitých tváří
ještě že těm nejhbitějším
vypad umělý chrup
do travičky neposečené
a jen pouhá bezzubost
zatím hříchu nečiní...
No - a není to fajn? pohled na ženu a to zejména mladou je krásný i v době, ba zejména v době!! kdy na netu jsou snímky až do vejcovodů... a i fajn napsané, co s tím? suprák
27.11.2018 11:28:32 | aravara
..když jsou starci v pokušení,tak je to s nimi ještě dobré....Ji./úsměv/
21.11.2018 21:24:38 | jitoush
Na spanilé jedině kosi...i sok... :)
21.11.2018 20:35:28 | Philogyny
... ocenění za chuť ...
... tvořivá a smyslná jedinečnost ...
21.11.2018 12:25:08 | Marcella