Hypeman
Anotace: Obstruktivni poznámky k využití příchozí energie. Tep talentu.
Muž stojí na okraji pódia,
v bezprostředním kontaktu s lidmi,
uvnitř hoří a zažívá všechny emoční inteligence.
Muž stojí na okraji pódia,
je v něm něco zlomeného,
něco bourliveho, kvilejiciho,
změť rozporů a svárů, hledajícich rozteč.
Muž doprovázejíci elektronický set,
v pasážích mluví do vesmíru,
v tichu mluví k lidem,
harlekýn nepokoje.
Muž zlomené dimenze,
temná energie stravuje jeho věže,
věří, že jej pronásleduje mise.
Věří, že se znovu narodí flow,
že ji znovu porodí; v soustředěné tvarnosti
zářivé plodnosti vzoru.
Komentáře (0)