Kolikakdo
Všem příhodám na krásnu proletující kolem, jsou si podobenstvím uložena v jedné přihrádce s písněmi. Slov plynoucí z představ s dokonalou tematikou si šuplíky snažím naplnit. Abych pochytal, navnadil všechny smrtelníky ke zpovědi a jimi se naučil poskládat jejich jmění, dokonalosti dohromady. Abych vyvřel jen postrádání v klipech, záblescích modrému světlu televizora, alespoň na chvíli sklonil a nechal zavřít tuto zář v mysli. Chtěl bych napořád jihnout k tematice světel, které už skoro nejsou vidět, mizí v koloně všednosti, chátrají. V hledání uspěji jen na oko sirnou statistikou, děsím čísly a předpoklady. Jako v zajetí, kdy veškerenstvo nechá se datovat a hodnotit skupinami měrností kolik a kdo.
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Pamína
Komentáře (2)
Komentujících (2)