Nespal
Naspal, ten kroutivý ničím neuspokojitelný člověk už nehodlá spát. Pražce svahů si bere pod jakousi falešnou pelest, výhybky do černa že hlídat bude kameloty v přepisování datumů dnešních vydání. Bdít nad spaním a včas vnukat myšlenky nadcházejícího dne. Stačí jen vyladit, vykostřit sny a trápení, pocity zamíchat a podepřít vyvrcholeními. Ta, když přijdou v pravý čas snění, osudy vyjdou a dotyční překreslí veškerenstvo tak jak je známe, tak jak jsme se je naučili znát. Jiné, možná příkrejší až odvážnější se zdají být, ve spáncích vyrušovat jejich klání boje nepřekonatelna stačí i na víc, nechtějí si hrát. Najednou pravdu citovostmi obhajují, poklepávají smysly do budoucen.
Stopadesát lidí vlastně není potřeba hlídat, nezničí mne v řízení chvují jakýchkoli myšlenek, protože jsou předvídatelní jako voda, jako vítr. Zde si patří k neumělostem a nehodlají z ní vyrůst. Jakoby jejich zakletí mělo trvat napořád, jako v depresi užívají denně nesrovnalostem všeobecného vědomí na které si zvykli být podruženi. Svobodni.
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush
Komentáře (3)
Komentujících (2)