Probouzej mě ještě
Až se zítra opět probudím u tebe,
má kůže se bude lesknout v ranním slunci,
ucítím tvé prsty na svých zádech,
které mě budou jemně probouzet.
Než otevřu oči, ucítím vůni kávy,
čerstvě upraženou...
Políbíš mě lehce po tváři a já s úsměvem otevřu oči.
Uslyším lehké tony melodie dancing in the Mononlight...
Ty si je mezitím už začneš broukat nahlas :)
Oba se zasmějeme.
Políbím tě, ani nemusím říkat, co cítím.
Protože to víš.
Přečteno 583x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)