Vepsat nový řádek
Marně tápu v mysli o jménech některých mužů,
Někteří mě vlastně stejně vůbec nezajímají,
Kdyby šlo vymazat nějaké řádky života,
přeměnit je a vepsat nové.
Postel má bílé prostěradlo, je jemné a příjemné,
říkám si, kdo v něm jednou bude spát krom mne.
Pořád a stále silně miluji jednoho muže,
nebo je to jen lež a melancholie?
Milovat krásu, milovat úsměv.
Měli jsme spolu více mluvit , více se usmívat.
Vepsat to již nelze do minulosti.
Komentáře (0)