Čas
Sám se přeložit do pokračování a jakožto jsem tu dlouho nedotknul, vím se, do prostřednictví vydal se a uchopil. Narval jako jednorohý výtvor moře a přírody, jakoposmrtná dávka těl vymřelých se našel a píši, jako morlor v uschování se našel. Nás, v pětistech letech trvání nemohou okrouhat, osekat. A proč v pětistech? Sám nevím, časová přímka lže, nastavení selhává láskou, upřednostňuje čas, zrychluje dění. Moc plyne. Nikdo neví proč, zdůvodňovači nikdy nešukali, a já se neustále pátrám.
Přečteno 632x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Philogyny1, jitoush, Mango-Holka
Komentáře (4)
Komentujících (4)