Anotace: ...prolnutí duší...
Bojím se Tvého těla
O co víc miluji Tvoji duši
Toužím po ní víc, něž smím předvídat
Víc než se sluší
Pro zážeh co proměnil mne
Pozvedl, pozval mne dál
Očistný oceán
Splynutím změním se snad v pěnu, co vítr si s ní hrál
Toužím vnímat sílu
Tvou sílu
Ta svět změnit může
Toužím jít dál
Vnímat sílu muže...