Anotace: ... věnuji P&D
Jemnost pozdního léta
zbarvila tváře ostružin do nachova
ranním chladem zachvěly se ornamenty pavučin
s drobnými kapkami briliantů
ty už brzy navléknou nevěsty v prstenech
pro důkaz světu
že ti dva patří sobě
a v ozvěnách svatebních zvonků
roznese se láska lidská do všech cípů země
proudící vášní pro dny přicházejícího Podzimku
co vše zamotá a skryje mlhavým oparem
aby pak polední slunko rozčíslo pochyby všech
a teplo podvečerů
nechalo dozrát ovoci lásky
kučeravým dudlíkům zvědavých oček
tulících se v náručí
svých drahých...
...Zasejc si chystala?....Jistě měli radost z Tvých veršů....Ji./úsměv/
11.09.2021 21:01:05 | jitoush