Anotace: ... když si myslíte, že víte...
Skromné přání
Lásko,
když obzor potemní mraky pochybností, severák zvedne hladinu zlé vůle a nebe se oděje do krve zášti, pohlédni vzhůru. Vidíš? Tam je tvůj pevný bod. A až se ho opět pevně chytneš, zkus svůj zrak spustit zpět na zem; třeba tam na tebe někdo čeká…
...Vždy někdo "čeká",jen jej/ji/objevit.......Ji./úsměv/....a pevný bod?
Ten je "uvnitř"...
14.07.2024 06:44:00 | jitoush