Anotace: ... když se snažíte vyhovět přání...
Kronika denního milování
Vzpomínáš si na jarní dopoledne, kdy v trávě sadu pod růžovými květy třešní, rozkvetl pojednou i ten tvůj?
Na žár letního poledne, kde se v tančícím horkém vzduchu vlnily nade mnou tvé svůdně oblé boky?
Na podzimní podvečer, s oblohou plnou táhnoucích jeřábů, které však tvůj nepřítomný pohled, plný prožitků, ani nevnímal?
Vzpomínáš? Opravdu?
Jaký pak div, že na zimní odpoledne, kdy tvá pleť byla bělejší sněhu a moje bunda naší jedinou přikrývkou, zapomenout nelze…
Nikdy…
když se snažíme vyhovět přání, splníme nakonec to svoje... inspirovals mě k "moudru":) které ale neplatí absolutně, ale ta idea se mi líbí, stejně jako tvé psaní*
04.09.2024 22:42:23 | Sonador