Anotace: ... když vám někdo chybí...
Pocity
Jsi můj pocit jistoty, zázemí, úzkosti i… štěstí…
Jako Slunce, stoupající nad prostydlým krajem…
… měsíc, kouzlící za noci tajemné obrázky…
… vánek, přinášející úlevu po spalujícím žáru dne…
… řeka se svou divokou nespoutanou krásou a vyvolávající pocity síly i plodnosti…
… sníh, krášlící posmutnělou krajinu…
… klín jeřábů na zčervenalé obloze…
… Barnardův román „Nežádoucí“ …
… zvuk lesních rohů v symfonické básni…
… hlas jelena v podzimním ránu…
… květ protěže na horském úbočí…
… písnička Karla Kryla…
… věže katedrály dotýkající se letících mraků…
… Máchův Máj…
… večerní koncert cvrčků…
… norský fjord s ledovou, průzračnou vodou…
… nespoutaný mořský příboj…
… obraz od mistra Caravaggia…
… zpěv slavíka v houští u nočního jezera…
… cval koní na zelené pastvině…
… povídka Karla Čapka…
… vůně čerstvých jedlových klád…
… tichý let sovy…
… vlasy ženy vlající ve větru…
… barevný list břeku na kraji cesty…
… víla tančící bosá na lesní mýtině…
… trn z Kristovy koruny
To a ještě mnohem víc, jsi pro mě ty, má lásko …