Anotace: .,.
v noci mrzlo
ale z rybníka se pokuřovalo
jakoby tam někdo zatopil
to asi kapři kouří doutníky
než bude voda skleněná
to je ale nadělení
pošklebuje se škeble
(ostatně nic jiného neumí)
rolničky už zvoní
musí jít naložit do kamen a sklapnout
ještě posledních pár kapřích šluků
škraloup, krusta a pevný led
a pak už já a parta kluků
vlastně né, já už né
trochu jsem to splet
✴✴✴
:)))
Ten obrázek mi připomíná obrázky na krabičkách cigaret. Jenom k němu chybí nápis: U kouřících rybářů se zvyšuje riziko závislosti kaprů na tabáku.
19.11.2018 21:40:22 | Slav Milo
... k tobě už andělé z nebes nechtějí létat? ...
... to je brutální ...
... smích ... maso á miluji ...
19.11.2018 18:56:58 | Marcella
Mám ráda troubele, bafaj si v ústech velmi vesele, skleněný koule o sebe si zvoní, kaprům jde o život, nastalo probůh! vánočnění...mrzne až škeblím kloužou klouby, tak si teď zatopím a bude(ou) houby...zle:-)
19.11.2018 13:20:03 | básněnka
to se to přemejšli, když v kamnech praská
a kouř z dýmky zahání noční můry
když s pruhovaných peřin vyplouvají
skořápky od ořechů
a máma žene nás
do pelechů:-)
19.11.2018 14:13:55 | Akyš