Anotace: Při lehkém políbení můzy
Stála na chladném betoně,
stála a třásla se.
Noc tichá a jasná, jen zářičů utrpení.
Udělala další krok a pořád se třásla.
Jaké to je? Padat z výšky?
Zdála se být křehká a zraněná,
byla to jen chvilička.
Nadechla se zhluboka,
vzepjala křídla.
Tam nahoře, na střeše stál sám anděl.
Vzhlédl jsem ji a běžel za ní.
Zdál se to být sen,
jenom mžení.
Byla pryč a na znamení-
našel jsem bělostné pírko.
lehce mrazivá, přitom kouzelná, zvláštní.. myslím, že v lidech evokuje více pocitů, více příběhů.. líbí se mi..
16.11.2014 17:03:56 | Amelie M.