Anotace: Sladkosti na talířku
Zdání
malý a ještě menší kousíček
co k zakousnutí stojí
Jaká je daň z každého dne...?
Jen malý kousíček odevzdáš životu.
Malý kousíček svého času.
Malou čárku zvrásněného obočí.
Malý kousek na talířku
co tvá duše už nemůže strávit.
Ale velký kus z tvé bolesti,
o ten život nestojí,
ten si ponech navždy pro sebe.
Zkompostuj ten hnus.
Zasaď do něj květinu,
zúroč ho... a
vykvete ti
sad nadpozemské nádhery a krásy.
Tak to už bych měl začít, mám toho hnusu na širé pole. Pěkná myšlenka.
28.12.2016 19:21:59 | klaun