Anotace: ...
..Nějak mě to vzalo u srdce.....to asi ti kladivouni......taky se
na mraky dívám po svém...../úsměv/....Ji.
17.12.2017 20:25:07 | jitoush
Chm, někdy je těžké aspoň nešpitnout ... tak op pfíšftě! držím se za jazyk:)
17.12.2017 15:30:33 | Ragnell
jelikož je tam to P.S. tak jen ST :-)
17.12.2017 13:33:24 | klaun
Hvězdáři Jorte:)....já vím. jsme v tom všichni. všichni v tomto čase. o hlouposti nemůže být řeč. je to o člověku. jsme v tom sice všichni, ale každý jinak. sice se ohlížíme přes rameno, ale vidíme každý něco jiného. myslím, že....zkrátka někdy u těch komentářů mi tečou slzy. jako teď. nemyslím smíchu. ale dojetí. ano- nestydím se, jsem dojatá. a za to ti moc děkuju. **ST** (neboj, moc dlouho mi to nezůstane:)
17.12.2017 12:31:21 | Anděl
Jak jednoduché.Jak já těm mužům závidím.Dívat se ženám do oken,do výstřihů....ST*
17.12.2017 08:25:48 | Šípková Růženka