Tančím a tančím intuitivně
Vítr tiše věje, silně duje
Svou vílu roztančím v sobě
S hudbou se roztočí v kole
Hudba mě celou prostupuje
Každá buňka mi v těle zpívá
Uvolním city v těle zadržené
Vzlétá můj fénix, křídla rozevírá
Buší mi srdce v rytmu tance
Z poháru vášně slastně piju
Opouštím všechny konvence
Utápím se v tanečním elixiru
tam tadadam tam tadadam nádherně jsi mě roztancovala vlnko STříbropěnná :-))
05.04.2019 06:36:26 | Iva Husárková