Den ranní mlhou přihlásil se
snad rozptýlí ji východ slunce
tak jako chmury za svítání
rozplynou se při rozjímání
Nad ranní kávou bez myšlení
laská mě slunce v lenošení
za víčky oči vnitřním zrakem
v představách vidí jinotajem
Snad rozptýlená perspektiva
nechává mysl s verši splývat
na chvíli jen tak bez úmyslu
nevnímám čas co dává smysl
Když říkáme "ranní ranní ranní" tolikrát chce to buď obměnit a zachovat vážnost nebo zvýraznit (nacpat to slovo úplně všude) do parodie. Možná bych byl opět překvapen jak ti to jde.
24.08.2019 13:10:15 | Karel Koryntka
Děkuji Ti za nahlédnutí a připomínku. Opravdu to chtělo poupravit, díky :-)
24.08.2019 13:56:05 | vlnka