Luna ve štíru oživí
vzpomínky na stíny dní
Podzimní čas přemítání
na chvíli život zpomalí
Máš pocit, že se propadáš
duše předků potkáváš
Kořeny svoje objevuješ
s podstatou svojí bojuješ
Až na dno někdy musíš jít
sám sebe ve tmě objevit
Paprsek světla rozsvítit
na světlo světa čistý jít
Toulám se v sobě temnou tmou
pak náhle trhnu záclonou ....fuj to sem se lek
kdo tam dal to zrcadlo ?
30.10.2019 22:11:11 | blázen