Hledám své místo na zemi
ukotven v rodné hroudě
Hledám svou múzu v inspiraci
propojen s vesmírem
Hledám svou jiskru života
zažehnu oheň touhy
Hledám svůj tichý klid
vnímám spodní proudy
…
Děkuji za všechno
co bylo mi dopřáno
pak
hledání za to stálo