Anotace: ...
Měl bych si nechat vytetovat její tvář na svoje tělo?
Nač?
Stejně na ni nemohu zapomenout.
Existuje opravdu něco, co bych potřeboval namalovat na svoje tělo?
Pouštím se s drakem po nebi.
I když bych tam neměl být.
V objetí pavučiny.
Myslím, že mi tu něco uniklo.
Líbí se mi mezi spadanými jablky.
Mezi dorty, co nekončí ve tvářích.
Pod dekou zalezlý s flaškami, jak orbitálními stanicemi.
Hraje na klavír krásná japonská dívka.
Zatímco si v opuštěné telefonní budce hrají děti na doktora.
Blázen skáče z dřevěného mola do rybníka.
Proč blázen?
No nejprve chvíli létá povětřím nad hladinou.
To by přece normální člověk neudělal.
Normální člověk ví, co se sluší a dodržuje veškeré zákony.
I ty fyzikální.
To je prostě slušnost.
PS.
„Utěšíš mě?“ ptal se, když se blížil den posledního soudu.
„To zvládneš i sám.“
„Nemůžu si všechno dělat sám.“
„Ale můžeš.“
...No nakonec je to vždycky na člověku samotném...."chca nechca"....a ta fotokoláž k textu je parádní. ...Jorte,j sem ráda,že Tě "vidím"....Ji./úsměv/
20.01.2023 19:38:34 | jitoush
Z nadšení nemám slov. Upadla mně. Hm, promiň, ale stejně by byla k dílku moc malá*
20.01.2023 14:57:13 | šerý
a můžeš si nechat vytetovat kuňdoretku na čelo? Těžko! No vidíš a já už o tom vážně uvažuju..he* ST*
PS JORTE, PROSÍM, PŘIJĎ SEM HOJNĚJI..JU?
20.01.2023 11:41:21 | Frr