Anotace: nepotkal jsem mamuty...ale sdílím s nimi prostor...i když časem odlišný...
Jako divoká rostlina, co drolí a trhá tvrdou skálu, jako pramínek sladké vody, která se vsakuje a vzlíná, mění minerál v hlínu a semeno podobojí přijímá, jako všudypřítomný odraz Pána a Paní, promítnutý do křehkého květu Černého Bezu. Jen vítr ví, jak se správně píská na bezovou píšťalku. A já znám dlouhou cestu, která se dá projít v jedné krásné básni. :O)
18.03.2014 17:28:35 | Tichá meluzína
Jsme v tom kotli na astronomickou chviličku jenom taková pomíjivá pěna, co si probublává momentálně nahoře (nebo na povrchu?)...
18.03.2014 14:59:14 | Amonasr