Anotace: ...
nedávno jsem jela v autě domů a byl tak krásnej západ slunce, že jsem musela zastavit a kochat se... tolik barev se odráželo v ohromné kouli, která zapadala za obzor, neskutečný... píšeš s neskonalou jemností, jako bys maloval...
11.06.2014 19:57:43 | zelená víla
Jsem jemný...
Mám v sobě tolik něhy
a dělím ji pouze se čtenáři...
11.06.2014 20:24:23 | kudlankaW