Anotace: možná se o sobě dozvíte něco co jste netušili…
když vejdeš do domu, kde žiju, uvidíš na zdi fotky...vzpomínky... když otevřeš dveře ucítíš dědu, jeho ruce.. v kuchyni je stůl, lidská práce... fotky na zdech... vzpomínky...andělé... obrazy... kameny... květiny...
nekradu... jen vnímám...
https://www.youtube.com/watch?v=w6PATsUv_BU
08.04.2017 03:46:58 | zelená víla
když vytřepu kapsy, vypadne celý les, někdy, základ je jehličí... :)
18.03.2017 10:10:35 | Philogyny1
... na zamyšlení, zajímavými cestami vodíš své čtenáře ... :)
18.03.2017 09:45:56 | Ragnell
a to je velká moudroST enigmane...lidé, zvířata i rostliny vytrženi ze svého prostředí, pro naši zvědavost nakonec umírají žalem ... :-)
17.03.2017 20:46:38 | Malá mořská víla