Hm, pousmál jsem se. Jitousch by vyjádřila svým pampelišky-pample*
Povedená báseň a zejména vyůstěním závěru v pěkný postřeh.
29.03.2021 15:27:16 | šerý
Pampelišky ihned z jara
do salátu natrháme
z květu jejich sladký medík
paraplička rozfoukáme..
ať nám kvetou jak sluníčka
krásná žlutá pampeliška.**:)
Jsou moc pěkné
22.03.2021 11:47:25 | jenommarie