Sova a skřivan
Paní je sova,
on je skřivan.
Když ona
k tělesným hrátkám snová,
on bez ustání zívá,
jsou jako noc a den.
Nemají mnoho společného,
snad kromě hypotéky,
proto muž svou jiskru v oku
věnuje ochotným divám
v okolí řeky...
Poslouchají sladkobolné výdechy
ze sousedních bytů,
každý zvlášť,
peprná slova,
citoslovce citů,
neklamné známky tělesné potěchy.
Šťasten ten
koho tělesná láska
provází...
K blízkosti!
Není nutné dojít ke spojení...
Už vůbec ne k extázi!
Přečteno 535x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, Hesiona-Essylt, Amonasr, A42, bogen, Frr, lukassnajdr
Komentáře (14)
Komentujících (5)