Nasázím to tam
Anotace: podobně jako CH.B.
Nasázím to tam od pasu
pár desítek slov
to jen v mysli můžu bez pasu
cestovat mnohými kontinenty
jíst jídlo
obvykle jedené prominenty
nenutnost mít měnu
či dokonce v měšci centy
značně osvobozuje...
Vím, nemám vzletné pocity od Pegasů
když jsem pod vlivem
to často zaujme pohled na vzrostlé thuje
je jedno čím se zruším
zda whisky
nebo druhořadým pivem
Zatím nepodléhám moruším
a za ty roky co jsem na prknech světa
hned tak mě něco nevzruší
Ještě tak konopka setá...
A není třeba další slovo
už vůbec ne celá věta!
Obdivoval bych,
dívko mi neznámá, tvůj temperament
ve změti pohybů nahého těla
to když jsi "sjetá"
Tvou nezkrotnou jízdu koňmo!
Přeješ-li si
nasázím
to tam
bez výčitek
Mozek odešel do slabin
Ještěže tak často neslavím!
Na chvíli nebudu v nesnázích...
Přečteno 541x
Tipy 15
Poslední tipující: Jort, jitoush, Malá mořská víla, Amonasr, Philogyny1, Kett, Frr, A42, bogen, ...
Komentáře (17)
Komentujících (7)