Anotace: ...
když otvírám láhev
rulandského
při letmém závanu kouře
z cigarety
když v dálce slyším jedoucí vlak
a monotónní dunění pražců
z rádia nese se
"I´m spending my time"
zmáčená deštěm na kraji silnice
když stojím
nebo u linky vařím si špagety
podle tvého receptu
nečekaně
i po tak hrozně dlouhé době
se pořád ještě
občas
vkrádáš
skvěle napsané Andreo :)
ST a měj se fajn
20.10.2016 20:03:07 | CeP
Pěkná!
Dobrý recept na špagety a chuť Rulandského by byla škoda zapomínat.
19.10.2016 19:17:27 | MARKO
časem to bude slábnout, ale nikdy to nezmizí úplně. což je nakonec dobré, protože něco by zbýt mělo :-)
19.10.2016 11:49:26 | hledač
Pěkný, Andy, ráda jsem četla :)
18.10.2016 21:42:00 | iluzionistka