Toulka
Po špičkách
kolem městských hradeb
ve stísněných uličkách
i podél velkorysých staveb
hluboký výdech a nádech
znemožňuje obava
strach ze zápalu plic
Za ataku emocí
jejich návalu
v bezčasí
na moment zdráv
bez zjevných nemocí
horních cest dýchacích
Spokojen
nebýt nikým
ničím omezen
svoboda projevu
možnost volného pohybu
alespoň pro ty
co mají plný váček
či kožený pytel
plný mincí
Procházka
toulka
nebo výlet
do ciziny
přidej se
jsi-li dobré vůle
jsi-li přítel…
Přečteno 540x
Tipy 9
Poslední tipující: adaj, Philogyny1, Dreamy, jitoush, MARKO, Jarka, Iva Husárková
Komentáře (10)
Komentujících (4)