Anotace: ___
Chtěl jí ukázat
Apise
svého nového plemeníka
(byl na aukci a vybral ho sám, vždycky se mu smála, že je má jako svůj vozový park)
byl na něj tak pyšný
plane jak oheň
říkal
podlezla pod ohradníkem
a stádo se otáčí zády
letí po pastvinách
svůj strach stopama do
půdy dusá
:
proběhla
obloukem vycházejícího měsíce
co klenul se jak rohy
stříbrného býka
a on udělal to samé
a náhle stojí si
tváří v tvář
:
a opodál
jen opuštěné stádo krav
šťastně spadlí z Měsíce a radují se jak jim stříbrně planou líce :-D* :-))** ST*
24.01.2017 19:49:56 | Frr
jo tak vona tam byla i Europé...a tak to jo, to má ten plemeník smysl :-)
24.01.2017 17:28:17 | básněnka