Anotace: ...
tak jako zelená košilka
jarního lístečku
odvážně vystrkuje
cípek z pupenu
i ty se osměl
vykoukni opět ze své
poustevnické ulity
nastav tvář slunci
do důlku v dlaních
zachyť semínko
lásenky
hýčkej ji
zalévej něhou
nespěchej
ale nepřestávej
potom otevři své
srdce
a nechej ji v sobě
pomalu
rozkvést
mě něco připomíná hlavně 9. a 10. řádek, ale už si ani nějak nepamatuju, o co kdysi šlo :-)
10.05.2017 07:25:12 | hledač