Mění ..
Zahal mě prosím do barev,
a stáhni všechnu silou.
Aby zas v tvářích byla krev,
vytěsni všechnu bílou.
Zahal mě prosím v pozornost,
nespouštěj nikdy z očí.
Přijmi tím moji povolnost,
když můj svět se skrz Tebe točí.
Zahal mě prosím v lepší dny,
kdy rány se smíchem hojí.
Kdy všechny naše problémy,
již za velkou zdí stojí ..
a lži se v pravdu mění ..
Přečteno 637x
Tipy 5
Poslední tipující: M.V.Jung., seh
Komentáře (0)