Anotace: ...
Je dobře, že neztrácíš víru... ten kdo věří bude dříve či později odměněn...
22.02.2014 21:48:58 | Jana B.
...Zdravím básníka ,píšícího tak jednoduše a s noblesou poezii všedního dne.....Neobyčejné obyčejnosti....
Krásné Vaše ráno,Kristiáne.
22.02.2014 19:57:51 | jitoush
... a toho konce co máš v básni se drž modrý muži a žádnej smutek kurňa ;-)
22.02.2014 16:36:32 | xoxoxo
Kde je naděje, tam se smutek dlouho nezdrží. A tahle báseň není smutná. Je o kráse byť zataženého rána, kdy jemný déšť se v první, čerstvé trávě perlí, je prodchnutá nadějí a plná krásných přání. Tak kde mám vidět smutek? Vidím jen ztišení člověka v sobě. ST :O) Zdravím básníku všedních i nevšedních dní.
22.02.2014 15:27:36 | Tichá meluzína