Anotace: ...
...Rozumím Vám,milý Kristiáne....být sám možná nevadí,jen pocit osamělosti
je někdy trudný...ten stav duše....ale pořád se s tím dá něco dělat,
změna je život a naděje je stále v náprsní kapse u srdce....Ji.
27.05.2014 22:08:36 | jitoush
Ano Ji.
Jsi vnímavá anebo víte o čem samota bývá...
Jsme na Literu, bavme se dál raději v jinota(Ji)
Poklona na Hanou
27.05.2014 22:14:54 | kudlankaW
...Jest pravda,že jsme na Literu,ale všimla jsem si,že jsou zde docela
otevřené diskuse a otevření lidé a když tak je možnost,má li někdo potřebu osobnějšího
sdělení,jít do vzkazů.No a určitou osamělost může člověk cítit,i když
není fyzicky sám.Takovéto míjení se bez sdílení.To zná nejeden z nás...
Melancholické duše by mohly vyprávět...A přesto,život je živý a svůj,
stojí za to jít po své cestě ,nebát se a sebelítost hodit do stoupy,
neb ta nikam nevede.Střípek slunce je v každém z nás i přes všechnu domělou tmu...
..../úsměv/.Ji.
27.05.2014 22:24:12 | jitoush
byla jak labuť...tak bílá samotou
27.05.2014 20:58:44 | básněnka