Dvě ega
Anotace: není nic složitějšího
Dvě ega,
dvě hrdé duše,
osobnosti
Ty a já,
musí neustále zápasit,
místo aby našly sílu a touhu jít cestou společnou a vítěznou.
Zraňovat se nazájem nás nejspíš baví,
otázka je , zda je někdo z nás šťastný.
Já ubližovala tobě, ty ubližuješ mě.
Nejsme ochotní zapomenout, ochotní..
Zbyla v nás ještě láska?
Mám dojem, že v tobě už ne.
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
Komentáře (1)
Komentujících (1)