Anotace: ...
Už když jsme byly malý
ségra a já
těšíval ses na vnoučata
na ty čtyři malý kluky
co naskládáš do auta
a budeš je vozit na výlety
Však jiná žena
změnila tvé plány
přetáhla tě na svou stranu
tys přijal její víru
Rozvodové papíry
Jak originální dárek
k maturitě!
Dvě dcery máš
a prý tři zetě
Košile už dávno není
blíž než kabát
Svojí krve tři malý vnuky
- čtvrtý vnouče bude holka -
necháváš sedět doma
Na procházku za ručičku
radši s cizím
Tati!
Dědo!
Čím to, že tě
děti
tvých vlastních
dětí
taky takhle
nezajímaj?
Velmi silné Andry.
Dej na radu Jitoush.
Ony to děti už zařídí samy:-).
16.10.2015 21:48:17 | Malá mořská víla
...Třeba by pomohl nějaký krok k němu...třeba už teď,po letech,neví jak
na to.Určitě je možná dobrý něco zkusit,aby se vyčerpaly všechny možnosti
a řeklo se...zkusili jsme všechno,co jsme mohli a dokázali.Život je někdy
zamotanej.....Andry,držím palce....Ji./úsměv/
07.09.2015 21:35:47 | jitoush
Rozvod není nic příjemného. Někdo to nevládá ani po letech...
Snad si děda přečte tohle a zamyslí se?
06.09.2015 22:03:14 | MARKO
on vás všechny miluje, jen možná neví, co má dělat.
06.09.2015 20:23:53 | hledač