Anotace: ...
...a já životem neznuděné mladé muže se světélkující jiskrou v oku/smích/.Ji.
Koukni pod pokličku kypícího života....ještě je tam toho dost
k ochutnání...
15.10.2015 21:37:56 | jitoush
Nad Ostravou znovu smog
zase zamestnava prudusky, slycham i kasel, sam jej mam,
nenadchne ani crazy Frog
ba ani slanina ci halusky!
15.10.2015 22:44:03 | kudlankaW
....jo,jo...Márty...taky tu máme smog a zataženo a deštivo,tím pádem
se kytičky naše milovaný toliko neprodávají.....je lezavo,dušičkově....
.....ale zase vyjde slunko a ten vnitřní úsměv mi,doufám nikdo nevezme/úsměv/,
Tobě přeji krásný den,kdyby si byl někde kousek,tak bych Ti půjčila
na průdušky skvělý tymiánový krém na průdušky...je voňavoučký a léčivý...
Tak posílám virtuální štamprli dobré slívky.......,měj se co nejlépe....Ji.
16.10.2015 07:21:33 | jitoush
Dobré ráno Ji.
Medicína přírodní by jistě potěšila.
Jsi tak pozorná.
Přeji Ti slunce v nitru i na obloze :)
Uncle Marty
16.10.2015 09:59:50 | kudlankaW
Márty, nemohu žít v OVA bez Tatranské průduškové směsi...doporučuji. Výborný modrý bylinný čaj :)
Indové říkaj, že OVA inverze není nic proti městům v Asii. Žijem skvělý a bohatý život oproti jiným, ménĕ šťastně narozeným ...
Chraptím směrem Tvým
v ruce s čajem bylinným :)
16.10.2015 16:23:38 | MARKO