V jedné buňce
Po dešti
bývají těkavé jevy nad hlavou
pak také pod chodidly
zřejmý je vzor a obraz
(za městem mimo bloky sídlišť)
Obé
ne nepodobné struktuře mramoru
temná mračna
vs. stovky louží
mohou se jevit jako ostrovy
na vlhkých zdech kláštera
Život a smrt
současně sídlící v jedné buňce
Planeta pokrytá ledem
neúnavně žhnoucí slunce
Rub i líc
Život v mých útrobách
byl při zrodu v plnosti
od těch dob už jenom couvá
Snad z něj zbyl
alespoň půlměsíc?
Přečteno 426x
Tipy 14
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, bogen, Frr, Iva Husárková, Philogyny1, Fany, zdenka, jitka.svobodova
Komentáře (10)
Komentujících (5)