Anotace: ...věnuji vesmířance
Jsou dny a týdny
kdy pro lokality bez lidí
nemožnost někoho vidět a být viděn
si plně uvědomuji
pomíjivost života
nicotnosti
bezvýznamnosti věcí
Tohle je jako když Thor bojoval s temným světem..ten máme vlastně všichni tak nějak v sobě jak dole tak nahoře je válka světů v mnoha vesmírech Vyřiď vesmířance že svět bez lidí je nadosah a je to z jedný strany smutný ale i osvobozující stav který nelze popsat ;)
16.07.2017 18:19:06 | xoxoxo
A nechceš se vidět se mnou :D ? Ale budu furt ve vodě :-) za týden jedem k Vám na Stříbrné jezero ...tak v 9:00 v 10 se startuje 5ka do 12:05 máš prostor pro komunikaci se šampionkami :) babičkám už to trvá dýl ;)
16.07.2017 16:29:16 | Malá mořská víla
Jedna se o sobotu anebo nedeli Gabus?
16.07.2017 17:07:22 | kudlankaW
V neděli dopoledne bychom se měli účastnit od 10 - 12 jsem ale 100% ve vodě ;)
V zimě by před závodem se mnou nebyla řeč to jsem nervózní, že mi jde z cesty i manžel :),ale v létě to je jiná to blbnu od rána ;)
16.07.2017 17:12:06 | Malá mořská víla