Říční kulisa
Pár zlatých planeta nebe
mi vysázela kolem hlezna
Jde mladík s dívkou v odstupu
jako když ji dosud nezná
Kol písku
znalé oko sezná
rojení školou povinných
V bezpečí lodžie
tělnatý básník
neklidně svírá staré noviny
Klenba nad městem vnímavého nenechá na pochybách
už není vidu po řeřavých lidech trpících za tropů
Podzim neomaleně léto střídá
Zaujme obraz kdy hladinu řeky vítr zdobí moáry
Echo v zástavbě roznáší lomený havraní ryk
z léta vskutku tak málo zbývá
Plyne mimo čas lidí
cyklus prastarý
Přečteno 455x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Jort, bogen, jitoush, zdenka, odnikud, jitka.svobodova, Ruda Štola
Komentáře (6)
Komentujících (4)