Uvěřil že je toho účasten
Anotace: ...věnuji tuto Ilonce
Stál v bílém nátělníku
nápadně se podobal lékaři
v odraze skla vnímal vzdáleně svůj obličej
působil více nežli ustaraně
Snad pro ty nebeské slzy
A země?
Ta plná soustrasti
rozevírala široce své dlaně
Hořekovala účastí…
Pak tady stál onen muž
s barokním tělem
a s duší kluka
jež nikdy docela nedospěje
s mozaikou víry
společně s nádechy
vesmírem uvnitř i vně
Na okamžení propadal sám sebou
i pocitu
že se stal toho všeho
nedílnou součástí
Přečteno 411x
Tipy 17
Poslední tipující: Jort, Nikita44, jitoush, odnikud, Frr, bogen, Iva Husárková, zdenka
Komentáře (8)
Komentujících (4)